Skocz do zawartości

photo

Miejsce na Twoją

photo

Dołącz do naszej grupy STEAM


join us
photo

Zachęcamy do zakupu usług premium



Polecamy zakup: Slota oraz Vipa
photo

Trwa rekrutacja na:


Adminów

Moderatorów

Dołącz do naszej grupy na Facebooku


1 2 3 4 5
< >

Zdjęcie

Serwery


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
50 odpowiedzi w tym temacie

#41 XxAdzikxX

XxAdzikxX

    Moderator | Admin ODD2 GO, FFA, ONLY AWP

  • Autor tematu
  • Moderator
  • 436 postów
    • Czas online: 60d 13h 18m 40s
    Dołączył: Fri, 19 Dec 14
110
Idealny

Napisano 10 July 2017 - 22:42

jedyny sposób aktualnie do wbijać na serwer i zapraszać znajomych

Mało pocieszające :/.


Lucky (10 July 2017 - 22:50):
ale skuteczne, dzisiaj było 14 osób jak będzie tak codziennie to za tydzień dwa na serwer nie wejdziesz bez rezerwacji.

  • 0
3LTsGc.jpg
QorOIJ.gif
 
 
 
 

 





#42 QuatZo

QuatZo

    Opiekun COD, CS:GO

  • Zarząd
  • 6345 postów
    • Czas online: 189d 16h 23m 57s
    Dołączył: Sat, 25 Aug 12
839
Idealny

Napisano 10 July 2017 - 22:51

Michael, spróbuj cl_disablehtmlmotd 1 przed wejściem na serwer.
  • 0

#43 XxAdzikxX

XxAdzikxX

    Moderator | Admin ODD2 GO, FFA, ONLY AWP

  • Autor tematu
  • Moderator
  • 436 postów
    • Czas online: 60d 13h 18m 40s
    Dołączył: Fri, 19 Dec 14
110
Idealny

Napisano 11 July 2017 - 13:22

wbiłem dosłownie na 3 sec i reklama telefonu ;/


  • 0
3LTsGc.jpg
QorOIJ.gif
 
 
 
 

 


#44 KosaPL

KosaPL

    Admin FFA, ONLY AWP, ODD2 [CS:GO]

  • Admin Serwera
  • 213 postów
    • Czas online: 17d 8h 54m 8s
    Dołączył: Tue, 10 Nov 15
38
Znakomity

Napisano 11 July 2017 - 16:21

Ja kiedyś te reklamy miałem ale już od dłuższego czasu ich nie mam. Nadal ,,obserwator'' adminowski jest zbugowany. Widzimy przez ściany ale nie możemy zmienić na przeciwnika kamery i co ciekawe nie jest to w ten sposób że klikając jeden przycisk myszki przejdę wszystkich ctków a potem znów na tego 1 tylko muszę się cofać drugim przyciskiem myszy. Czyli przeciwnicy są zablokowani w jakiś sposób. I jeszcze sprawa ścinek o których nie raz pisałem i wyszło na to że to być może po mojej stronie problem ale grając wczoraj usłyszałem coś podobnego jednak w łagodniejszej formie od 3 graczy. Dokładnie: co jakiś czas przez okres około minuty ping zwiększa się do takiego wysokiego że ścina cie i cofa ale trwa to tak krótko że na net_graphie widać jakby to było maksymalne 50 (jeszcze var z 0,6ms podskakuje na ten ułamek sekundy do 8-10ms i widać ten podskok przy każdym kończeniu tego kilku sekundowego laga, a na dodatek co dziwne wywala mi to całego neta całkowicie do momentu aż lagi nie ustąpią) jednakże mimo iż to krótko trwa to jednak na tyle długo i powtarza się to w tej minucie co kilka sekund że po prostu nie da się grać. Mam problemy z internetem przyznaje się ale albo to jest całkowite zerwanie łącza albo ping mi wskoczy na 400-1000 i tak jest. Na żadnym innym serwerze csgo ani w innych grach mi się tak nie zdarzyło tylko na naszych (nie ważne dd2/ffa/awp) i na dodatek tak jak wcześniej wspomniałem inni też mają taki problem


Użytkownik KosaPL edytował ten post 11 July 2017 - 16:29

  • 0

Nwûl tash. Dzwol shâsotkun. Shâsotjontû châtsatul nu tyûk. Tyûkjontû châtsatul nu midwan. Midwanjontû châtsatul nu asha. Ashajontû kotswinot itsu nuyak. Wonoksh Qyâsik nun.
2e58111834b246e2571a143238dffc68.png


#45 QuatZo

QuatZo

    Opiekun COD, CS:GO

  • Zarząd
  • 6345 postów
    • Czas online: 189d 16h 23m 57s
    Dołączył: Sat, 25 Aug 12
839
Idealny

Napisano 11 July 2017 - 17:38

Co do tego obserwatora to wyłączę plugin za to odpowiedzialny. Jeśli będziesz mógł przeglądać tylko swój team bez X-ray'a to wina leży po stronie pluginu. Jeśli dalej będzie z tym problem - poszukamy gdzieś indziej.

 

Co do internetu. Używasz Wi-Fi?


QuatZo (11 July 2017 - 17:44):
Na ODD2 i FFA będzie wyłączone od następnej mapy.

  • 0

#46 KosaPL

KosaPL

    Admin FFA, ONLY AWP, ODD2 [CS:GO]

  • Admin Serwera
  • 213 postów
    • Czas online: 17d 8h 54m 8s
    Dołączył: Tue, 10 Nov 15
38
Znakomity

Napisano 11 July 2017 - 18:53

Nie używam. Mam komputer podłączony do routera przez kabel i na dodatek specjalnie wyłączam wszystko inne co jest przez wifi do routera podłączone.

 

na minimapie nie widze nikogo oprócz osoby na którą mam kamere. x-ray jest i nie ma zablokowanego już przełączania że żeby wrócić musze klikać drugi przycisk ale nadal nie moge na drużyne przeciwną

Użytkownik KosaPL edytował ten post 11 July 2017 - 19:05

  • 0

Nwûl tash. Dzwol shâsotkun. Shâsotjontû châtsatul nu tyûk. Tyûkjontû châtsatul nu midwan. Midwanjontû châtsatul nu asha. Ashajontû kotswinot itsu nuyak. Wonoksh Qyâsik nun.
2e58111834b246e2571a143238dffc68.png


#47 XxAdzikxX

XxAdzikxX

    Moderator | Admin ODD2 GO, FFA, ONLY AWP

  • Autor tematu
  • Moderator
  • 436 postów
    • Czas online: 60d 13h 18m 40s
    Dołączył: Fri, 19 Dec 14
110
Idealny

Napisano 13 July 2017 - 19:41

cały czas ludzie narzekają na problem z lagami i dropami fps...:/ 


QuatZo (13 July 2017 - 19:54):
Co do dropów FPS - aktualizacja CS'a to spowodowała. Problem mają wszyscy - od graczy społecznościowych po pro playerów. Na internecie są jakieś 'tymczasowe' rozwiązania, ale nie wszystkim pomagają.
XxAdzikxX (13 July 2017 - 20:56):
No nie wiem quatzo wiele osób pisało mi że ma tak TYLKO na naszych serwerach :/.

  • 0
3LTsGc.jpg
QorOIJ.gif
 
 
 
 

 


#48 KosaPL

KosaPL

    Admin FFA, ONLY AWP, ODD2 [CS:GO]

  • Admin Serwera
  • 213 postów
    • Czas online: 17d 8h 54m 8s
    Dołączył: Tue, 10 Nov 15
38
Znakomity

Napisano 13 July 2017 - 21:21

Ja się nie spotkałem z problemami fps, ale nie tylko u mnie lagi przez internet itd to wariować zaczyna


  • 0

Nwûl tash. Dzwol shâsotkun. Shâsotjontû châtsatul nu tyûk. Tyûkjontû châtsatul nu midwan. Midwanjontû châtsatul nu asha. Ashajontû kotswinot itsu nuyak. Wonoksh Qyâsik nun.
2e58111834b246e2571a143238dffc68.png


#49 XxAdzikxX

XxAdzikxX

    Moderator | Admin ODD2 GO, FFA, ONLY AWP

  • Autor tematu
  • Moderator
  • 436 postów
    • Czas online: 60d 13h 18m 40s
    Dołączył: Fri, 19 Dec 14
110
Idealny

Napisano 14 July 2017 - 09:14

wczoraj wbił ojciec jeden z naszych starych graczy pograł 30 minut się wku**ił i wyszedł pisząc mi po chwili na pw że właśnie dlatego u nas nie gra co chwile ma jakieś lagi a niby gdzie indziej ich już nie ma.

 

 

Słuchajcie odświeżmy trochę nasze serwery nowe rs nie wprowadzają nic ciekawego można by wprowadzić te skiny ( wiem że są za to jakieś konsekwecje ) ale na soplicy takie coś posiadają a nic się nie dzieje można by wprowadzić limit awp gdzie np vipy by tego limitu nie mieli.No i trzeba coś z tymi dropami zrobić.

 

//Edit każda osoba może przyznać że ktoś nowy wchodzi na serwer i zaraz pierwsze co pisze !ws . !knife wiec coś jest na rzeczy, zresztą to ciekawa odmiana na naszym serwie by była.

 

//Edit#2

I może zamiast FFa zrobić arene 1 vs 1 serwery takie są bardzo popularne i często ciężko na nie wejść nie wiem jak wyglądało by to wtedy z vipami ale osoby które grałby na naszym serwie ciekawe były by innych.


QuatZo (14 July 2017 - 15:58):
SV/VAR, cokolwiek.
XxAdzikxX (14 July 2017 - 16:26):
Przepraszam co ? :D nie rozumiem tych skrótów

Użytkownik XxAdzikxX edytował ten post 14 July 2017 - 19:44

  • 0
3LTsGc.jpg
QorOIJ.gif
 
 
 
 

 


#50 QuatZo

QuatZo

    Opiekun COD, CS:GO

  • Zarząd
  • 6345 postów
    • Czas online: 189d 16h 23m 57s
    Dołączył: Sat, 25 Aug 12
839
Idealny

Napisano 15 July 2017 - 12:12

Chcieliście by przywrócić FFA, a teraz chcecie je zmienić. Zastanówcie się...

 

Problem ze skinami jest taki, że dla mnie to gówno. Było tak w 1.6, jest i teraz.

 

Co do SV/Var - polecam net_graph. Są tam wartości serwerowe. Sprawdźcie jak reagują podczas tych ścinek i dajcie znać.


XxAdzikxX (15 July 2017 - 12:39):
Tak ale skoro FFA nic nie daje ludzi nie ma no to może warto było by zmienić na coś bardziej popularnego.A skiny cóż zawsze to jakieś urozmaicenie i ja jestem co do nich za.

  • 0

#51 XxAdzikxX

XxAdzikxX

    Moderator | Admin ODD2 GO, FFA, ONLY AWP

  • Autor tematu
  • Moderator
  • 436 postów
    • Czas online: 60d 13h 18m 40s
    Dołączył: Fri, 19 Dec 14
110
Idealny

Napisano wczoraj, 13:03

strasznie ścina na naszych serwerach grać nie idzie tak cofa -.-


  • 0
3LTsGc.jpg
QorOIJ.gif
 
 
 
 

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


Nie jesteś zalogowany!
x

Nie skorzystasz z wszystkich funkcji strony, a uwierz, że naprawdę warto! Prosimy o szybkie założenie konta.